Kao članicu PSP-FARMAN Holdinga osnovanog 1997. godine, PFB-DESIGN čini tim stručnjaka iz oblasti gradjevinarstva i arhitekture, zajedno sa mašinskmi i elektro inženjerima i mnogobrojnim saradnicima kompatibilnog usmerenja.

Na polju arhitekture, konstrukcije i inženjerskih sistema, PFB-DESIGN je učestvovao u realizaciji mnogobroijnih objekata,poslovnih i stambenih, trgovinskih i sportskih centara, industrijskeih kompleksa i saobraćajnica. Zahvaljujući našoj visoko profesionalnoj strukturi,koristeći najnovije tehnologije izrade i dorade 3D i 4D projekta, kao i veliko iskustvo,koje posedujemo, u restauratorskim radovima na objektima od kulturnog i istorijskog nasleđa, u mogućnosti smo da projektujemo i najzahtevnije objekte, bez obzira na složenost i veličinu.

Era u kojoj živimo uči nas da je mera za uspešnost, pre svega  znanje i iskustvo koje posedujemo. PFB-DESIGN kontinuirano radi na usavršavanju svojih zaposlenih, na unapređenju njihovog znanja, što nam omogućava da primenjujemo najnovije svetske trendove,kao što je 4D projektovanje. Ovo je novina koju je PFB-DESIGN doneo na domaće trežište, a omogućava naprednu tehnologiju projektovanja,gde je moguće ispitati akustiku objekta na računarskom modelu.

Iskustvo i posvećenosti poslu, našim projektantima daje mogućnost da na arhitekturu gledaju i iz perspektive klijenta, da predvide moguće dileme i izazove, da sagledaju mogućnosti, i da na osnovu toga predlože kvalitetna resenja klijentima. Interaktivni pristup projektovanju, na relaciji projketant – klijent, je onaj koji neminovno rezultira funkcionalnim objektima visokih estetskih i tehničkih  kvaliteta.

PFB-DESIGN može projektovati za bilo koji deo sveta, zadovoljiti i najzahtevnije projekte i naravno, ispuniti sva očekivanja svojih klijenata. Pogledajte naš Porfolio i sami se uverite da je PFB-DESIGN – Graditelj Budućnosti!pfb-design psp psp-farman bexel